Here we go again!

11.01.2024

Syksyllä oltiin sitä mieltä, ettei nyt kyllä ihan hetkeen järjestetä mitään. Mutta sitten iski hirvittävä tyhjyys kaikille ja elämältä pakeni tarkoitus. Onko tosiaan niin, ettei radiopuhelimille ole tarvetta ens vuonna? Kenenkään ei tarvitse vahtia valmistelualueita tai edes paistaa makkaraperunoita? NO EIHÄN SE NYT NÄIN VOI OLLA!

Niimpä SPL Seinäjoki ry päätti anoa Suomen Palveluskoiraliitolta tämän vuoden IGP SM-kisat Seinäjoelle. Notta ristus täälon ripakopallinen hulluutta ja jesuksen tasaaset pellot, jotta laitetahan taas kisakoneisto käyntiin!

Mehän ollaan järjestetty 2022 ja 2023 SPL IGP RM-kisat erittäin onnistuneesti Seinäjoen keskuskentällä. Kisakeskuksena keskuskenttä tarjoaa erinomaiset puitteet, keskellä Seinäjoen kaupunkia. Kulkuyhteydet Kisakentälle ovat loistavat, joten pelloilta tullessa ei tarvitse kautta rantain ajella. 

Kentälle saadaan järjestettyä hyvät valmistelualueet B- ja C-osaan sekä muonahuolto toimii loistavasti kentän sisääntuloporteilla. Yleisöille on iso katettu katsomo, josta on suora pääsy myyntialueelle, jossa yhteistyökumppanit myyvät tuotteitaan.

Kisakeskuksessa humppa raikaa väliajoilla ja kuuluttaja pitää yleisön ajantasalla tuloksista, joita pellolta tulee. 

Kisakeskuksen kanttiinista saa maailman parhaat makkepekut (jos et tiiä mitä ne on niin tuu käymähän, kyllä me näytetähän!) ja kylykeen kaffia nisun kera! 

Kisaorganisaatiossahan meillä on mukana koko SPL Seinäjoen hallitus plus erittäin tärkeät A-osan ratamestarit ja ravintolatoimenjohtaja. Meillä on yli hyvä porukka kasassa, josta ei todellakaan huumoria puutu! Jokaisella on oma tonttinsa, jonka kaikki hoitaa timanttisesti, mutta rientää myös auttamaan toisia ilman pyyntöä. Olemme myös kiitollisia jokaisesta jäsenestä ja ei-jäsenestä, jotka meitä on näissä hulluissa ideoissa ollut auttamassa kerta toisensa jälkeen. Ilman apua tälläisiä isoja kisoja ei pidetä! 

Se on ollut mahtavaa nähdä, että harrastajat pitävät toistensa puolia, lajista riippumatta! Todella toivon, että tämä linja jatkuu myrskyistä huolimatta! 

Toivottavasti nähdään Seinäjoella näiden kisojen merkeissä! Jäämme odottelemaan Palveluskoiraliiton hallituksen päätöstä, kenelle kisat annetaan.


Pia Asell, puheenjohtaja, SPL Seinäjoki ry


Luo kotisivut ilmaiseksi!